Одбери Контакт:

Сектор за преводи

Преведувачи

Адреса:
ул."Вељко Влаховиќ" бр.31-2/1,
Скопје
1000
Македонија
E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 3214 055 // +389 2 3226 857
Факс: +389 2 3214 056
E-Mail