Центарот за преводи и курсеви ИН и АУТ е секогаш подготвен за соработка и ангажман на високо квалификуван кадар, односно нашата цел е ангажирање на квалификувани професори и преведувачи кои сакаат да го надградат своето професионално искуство во една од водечките преведувачки компании. Успехот на ИН и АУТ зависи од способностите и посветеноста на својот тим. Поради тоа секогаш сме подготвени да соработуваме со нови кадри кои би придонеле со своето образование, искуство и креативност да се зголеми ефикасноста на тимот.

Успехот на нашата компанија зависи од нашите кадри, од она што ние го правиме за нив и од тоа што тие се подготвени да го направат за нашата компанија.

Ако мислите дека вашите идеи, искуство и способности би биле поволни за нашиот тим, пополнете ја апликацијата за вработување која се наоѓа ТУКА.