Please update your Flash Player to view content.
 QUBER - get it free

Qendra për përkthime dhe kurse gjuhësore IN dhe AUT është ekipi i cili mundëson shërbime përkthimi me kualitet të lartë, ekip i cili përkthen miliona fjalë çdo muaj dhe ofron kurse gjuhësore për të gjitha gjuhët e huaja, me rezultate të shkëlqyera. Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbime në përputhje me nevojat dhe kërkesat e klientëve tanë.

Shfrytëzoni beneficionet që i ofron vetëm ekipi i QPKGJ IN & OUT!